Târgul Ghidul Miresei, ROMEXPO, 6-8 OCTOMBRIE 2017

POSTED BY AFV | 26 SEPT 2017 |

Va asteptam pentru rezervarea salonului nuntii dumneavoastra in perioada 6 - 8 octombrie 2017 la o noua editie a targului de nunti Ghidul Miresei, la Romexpo Bucuresti.

Târgurile Ghidul Miresei sunt recunoscute pentru dimensiunea lor și numarul record de viitori însurăței care ne calcă pragul fiecarei ediții ale evenimentului nostru! Un record de peste 26.000 de vizitatori la o suprafață de expunere de aproape 10.000 de mp cu sute de firme din domeniu, o lista impresionantă de vedete prezente la târg în calitate de expozanți sau invitați, oferte speciale și reduceri dedicate evenimentului, acestea sunt, statistic vorbind, performanțele care recomandă marca Ghidul Miresei pe piața organizatorilor de târguri de nunți.

În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat. Acum va asteptam si pe voi pentru a va prezenta ofertele in fata mirilor sezonului urmator!

Iată de ce MERITĂ sa vii la Târgurile Ghidul Miresei:
- găsești sute de firme cu mii de oferte, toate adunate din întreaga țară, pentru orice gusturi și bugete: deci scutești timp și descoperi o imensă varietate în același loc!
- ai parte de reduceri și oferte speciale pe perioada târgului, sau pe bază de vouchere chiar și după încheierea evenimentului: deci economisești bani!
- beneficiezi de consiliere gratuită de la specialiștii din toate colțurile țării, de surse de inspirație și de aflarea ultimelor tendințe: deci te informezi corect!